PHILIPPE VAN HAREN NOMAN

ACRYLWERKEN OP DOEK, PIEZOGRAFIEŽN EN FOTOíS.

   
 Beeldend kunstenaar en drummer, Philippe van Haren Noman, Amsterdam 1955, stelde al op 8-jarige leeftijd abstracte werken van eigen hand en die van een vriendje tentoon.
Na zich beroepsmatig aanvankelijk alleen op het musiceren te hebben gericht, kreeg zijn leven vanaf 1992 als beeldend kunstenaar steeds meer vorm. In dat jaar exposeerde hij
succesvol in café Leg Af, Amsterdam, met acrylwerken op papier, zijn eerste solo-expositie "Alles Moet Weg”. Hij leverde in 1999 werk aan de AKZO Nobel Art Foundation en exposeerde sinds 2002, zowel solo als in groepsverband, regelmatig in de Art Kitchen Gallery te Amsterdam. Ook nam hij deel aan de MAF in 2002 en aan de Kunstrai in 2002 en 2005.
Philippe is autodidact en houdt zich bezig met schilderkunst, tekenkunst, computerkunst en fotografie. Ook verwerkt hij teksten in de hiervoor genoemde kunstvormen.
Daarnaast is Philippe sinds zijn tienerjaren drummer. Hij speelde in diverse bands, treedt op als solist, sessiemuzikant en met zijn band ‘PHILIPPE". Ook bracht hij twee cd’s uit: de solo drum cd "PHILIPPE" en met een zesmans formatie de cd "A WEEKEND IN OCTOBER".
Zijn ster is reizende en Philippe van Haren Noman stelt tijdens deze expositie zijn meest recente werken in onze galerie ten toon.